KARS / KAĞIZMAN - Paslı Esin Çağdaş İlkokulu

Okulumuzdaki 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 83. yılında yurt genelinde olduğu gibi okulumuzda da törenlerle anıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlarken, okulumuzun öğrencileri günün anlamını ve önemini belirten metinleri ve şiirleri sundular. Sunular 7/A sınıfının koro gösterisi ile devam etti. Tören, okul müdürümüz Murat Demirci'nin günün anlam ve önemini belirten konuşması ile son buldu. Paslı Esin Çağdaş Ortaokulu olarak, bu duygu ve düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 83. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, milli mücadelemizin kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

01-12-202101-12-2021

Yayın: 01.12.2021 - Güncelleme: 01.12.2021 12:30 - Görüntülenme: 157