KARS / KAĞIZMAN - Paslı Esin Çağdaş İlkokulu

Kas

Okulumuzda hasarlı durumda olan ve verimli çalışmayan kalorifer kazanı, yeni bir kalorifer kazanı ile değiştirilmiştir. Yeni kalorifer kazanının montaju tamamlanmış ve çalışır durumdadır.

Kas

Okulumuz bahçesinde zarar görmüş durumda olan duvarın tamirat çalışmaları yapılmıştır. Çalışma vinç ile yüzeyi hazır hale getirme, duvarı örme ve sıvamayı içermiştir. Emeği geçen çalışan ve ustalarımıza Paslı Esin Çağdaş Okulu olarak teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğrencileri doğal afetlere karşı hazır olmak için deprem tatbikatı yapmışlardır. Tatbikatta deprem esnasında yapılması gereken davranışlar öğrencilere kazandırılmış, binaların en hızlı şekilde boşaltılması sağlanmıştır. Tatbikat sonunda öğrenciler güvenli alanda toplanmıştır.

Kas

Okulumuzun eskimiş ve zarar görmüş dış cephesi ve duvarlarına okulumuzun personeli tarafı tarafından güzelleştirme ve onarma çalışmaları yapılmıştır. İlkokul ve ortaokul binalarımızın dış cepheleri boyanmış, anaokulumuzun dış cephesine sıvama ve boyama yapılmıştır. Anaokul öğrencilerimizin binaya giriş çıkışını kolaylaştırmak için anaokul binası merdivenine duvar örülmüştür. Okulumuzun bahçe duvarlarına güçlendirme ve tamirat yapılmıştır.

Kas

Bugün 10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"ün aramızdan bedenen ayrılışının 81. Yıl dönümü. Evet bedenen bir ayrılış bu. Zira O, idealleriyle, düşünceleriyle ve bize kazandırdıkları ile 81 yıldır aramızda. Ve nice 81 yıllarda aramızda olmaya devam edecek.

İlçe genelinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü anma programı eser yarışmasında okulumuz 8/A Sınıfı öğrencisi Edanur ALADAĞ Kompozisyon yarışmasında 1. olmuştur. Öğrencimizi canı gönülden tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

Yaşasın 29 Ekim! Yaşasın Cumhuriyet! Bugün ülkemizin doğum günü. Ata'mızı bir kez daha saygı ve minnetle anma günü. Cumhuriyet, büyük bir zaferdir. Cumhuriyet binlerce yıllık Türk tarihinde görülmemiş bir olgu bir hareket bir devrimdir. Bu sebeple çok değerli ve öncelikli korunması gereken hazinemizdir.

Ekm

Hayırsever Esin Çağdaş Hanımefendi'nin yıllar önce eğitime duyarlılık göstermesiyle yeni bir okul kazanmıştık. Bugün burada aramıza katılan, evlatlarımızı yetiştirmek için sarf ettiği gayret ve gösterdiği hassasiyet karşısında öğretmen ve öğrencilerimiz size şükranlarını sunuyor, aramızda olmanızın mutluluğunu yaşıyoruz.  Geleceğin Türkiye'sini oluşturacak çocukların daha donanımlı olmaları, daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak için devletimizin yanında bu kutsal sorumluluğa ortak olan ve ülkemizin geleceğinde benim de bir harcım olsun diyen hayırseverimiz Esin Çağdaş Hanımefendi'ye çok teşekkür ediyoruz. Size müteşekkiriz. Şahsınıza olan saygı ve hürmetimiz sonsuzdur.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Taner AYDIN, TEGV Yöneticisi Hüseyin ERKAN, Hayırseverimiz Esin Çağdaş Hanımefendi, Okul Müdürümüz Murat Demirci ve öğretmenlerimizle okul gezildi.